skip to Main Content
Köp Campingkort 0156 - 124 94

Camping

Aktiviteter

  • Vi söker samarbeten kring aktiviteter! Skicka gärna e-post till info@trosahavsbad.se.
  • Vi söker även en eller ett par personer som kan arbeta deltid med barnaktiviteter mellan vecka 29-31 och ev. helger innan och efter dess. Skicka gärna mail e-post till sommarjobb@trosahavsbad.se

…………………………………………………………………………………………………………………………..

          Påsken 2019

Påsken 2019 firas med äggjakt, tipspromenad och häxrace! Påskharen kommer också på besök i samband med äggjakten.

Långfredagen 19/4

  • Häxracet kl. 16.00: De häxor som missade avfärden till Blåkulla under skärtorsdagen får en helt ny chans på Trosa Havsbad. Vuxna och barn deltar utklädda till häxor, eller trollkarlar, och racar i ett lopp på anläggningen. Det kommer att finnas ett par stationer där man under loppet stannar till för att utföra något slags uppdrag. Den som kommer först i mål vinner och vi korar pallplats 1-3 för vuxen respektive barn. Vinst består i första hand av oköpbar ära men ett litet pris utlovas – såvida vinnarna inte direkt från mål farit vidare till Blåkulla förstås.

Påskafton 20/4

  • Äggjakt, drop-in kl. 13.00-15.00: Påskharen har gömt ägg på anläggningen – både till barn och vuxna. Ge dig ut på anläggningen för att hitta dem! Påskharen tittar till jakten då och då, preliminärt kl. 13-13.15 och 14-14.15.
  • Tipspromenad för både buxna och barn kl. 12.00-18.00. Pris går till plats 1-3 för vuxen resp. barn.

Alla boende gäster och dess ev. gäster deltar i aktiviteterna gratis. Icke boende gäster/dagbesökare är välkomna att delta mot avgift.

Varmt välkommen att fira påsk hos oss!

Följ oss gärna på Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.
Back To Top