skip to Main Content
Köp Campingkort 0156 - 124 94

Camping

Transport och färdsätt

I och kring Trosa finns fina utflyktsmål att besöka! Under sommaren äger olika events och aktiviteter rum runt om kommunen, men vi rekommenderar också att i det enkla ta sig lite tid att strosa runt på gator och torg för att uppleva Trosas höga mysfaktor! Passa på att kika i byns personliga och trevliga butiker och i Trosa finns även mycket gott att äta, t ex kända Fina Fisken men också sådant oemotståndligt som Bomans egna glass.

Läs gärna mer under fliken aktiviteter om en hel del som, förutom på Trosa Havsbad, händer i Trosa med omnejd. Utforska gärna Trosa Turistcenters trevliga hemsida www.trosa.com för att finna många av de aktiviteter och events som äger rum i trakten, fler än vad som finns rum att omnämnda på vår hemsida.

Hyra cykel

Hos oss kan du hyra cykel.

Här finns prislista på allt vi hyr ut.

Transport – särskilt bra alternativ för stora sällskap

Vi kan hjälpa dig att lösa prisvärd transport, där du kan bege dig ut i nära omnejd, men även längre bort såsom Stockholm, för att sedan komma tillbaka bekvämt, snabbt och smidigt.
För både små och stora sällskap men särskilt smidigt och prisvärt för stora. På så vis kan man ha campingen som utgångspunkt för boende längre tid, men ovkså just att kunna lämna bilen på campingen för att låta även föraren eller förarna få full semesterkänsla. I Södertälje finns t ex Tom Tits och Torekällberget, i Nyköping finns Gästabudet i juli och festdagarna i augusti och sedan Stockholm med sådant som museeum natuligtvis men även rena nöjen såsom festivaler, Gröna Lund, Skansen och Junibacken.

 

Blå tåget tuffar i Trosa               

Det mysiga Blå tåget tuffar fram i Trosa under sommaren och transporterar dig mellan olika hållplatser. Läs mer hos Trosa Turistcenter.

Obs! Bra att veta, du som tidigare åkt med på turen, är att Blå tåget fr o m 2018 inte går ut till Trosa Havsbad längre.

Back To Top